La data límit per presentar vídeos i optar a diversos premis és el 28 de setembres

La segona edició del concurs Real Video Stories, emmarcat en els Benet Games, ja està en marxa. Per a participar-hi cal enviar una gravació feta amb una mini càmera o un dispositiu mòbil mentre es practica un esport individual o col·lectiu.

Hi ha temps per participar en aquest concurs fins el 28 de setembre. És una proposta oberta a tothom i enguany les categories del concurs són terra, aire i aigua. Pels guanyadors de cada categoria hi ha premis en metàl·lic i també s’atorgarà un premi especial. En la primera edició la promoció del concurs es va fer amb poca antelació i hi va haver una vintena de participants. Per aquest motiu, des d’Ocisport, s’ha donat el tret de sortida del concurs 5 mesos abans dels Benet Games, tal com explica el director de l’organització, Albert Balcells. “És veritat que en la primera edició vam començar una mica tard el tema de la promoció, per això aquest any volem ja en ple mes de maig, doncs començar. Així, els mesos d’estiu que és quan més funciona aquest format de vídeo els tinguem a punt. Ens llancem a la piscina i ens hem marcat l’objectiu d’arribar als 100 participants”.

El Real Video Stories es va presentar a l’aeròdrom Barcelona-Bages de Sant Fruitós amb la presència de l’alcalde del poble, Joan Carles Batanés i el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Racero.

L’entrega de premis es farà el dissabte 5 d’octubre al Bosquet de Sant Fruitós de Bages, durant la celebració dels Benet Games, un festival consolidat que aquest any viurà la sisena edició i que aplega a més de 26.000 visitants durant el cap de setmana. Per participar al concurs cal consultar les bases a www.benetgames.cat