Ja es pot consultar el Pla Director del Castell de Sallent

100
Castell de Sallent FOTO-AJUNTAMENT DE SALLENT
Castell de Sallent FOTO-AJUNTAMENT DE SALLENT

El mes de juliol, el consistori sallentí va rebre el Pla Director del Castell després de mesos de treball conjunt entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Ara, se’n fa l’exposició pública per tal que els ciutadans i entitats del municipi puguin consultar l’expedient i si ho desitgen, puguin aportar suggeriments o consideracions.

Aquest pla director del Castell, realitzat pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local, estableix els criteris de les intervencions de reconstrucció a realitzar al Castell de Sallent per tal de preservar i consolidar les restes del monument. El treball contempla l’estudi i recerca arqueològica del conjunt arquitectònic i les actuacions necessàries per garantir la seguretat dels visitants i el bon estat del monument catalogat com a Be Cultural d’Interès Nacional. L’objecte del pla director, també, és el de conscienciar diferents col•lectius, tant de Sallent com fora del municipi, de l’origen i el valor del Castell en l’àmbit històric i cultural com a poble i territori.

Aquest expedient es pot consultar directament de forma personal a l’àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Sallent, en hores d’oficina i també a la pàgina web municipal de l’Ajuntament. El període d’exposició pública finalitzarà el 7 de desembre.

http://www.sallent.cat/serveis/urbanisme/pla-director-del-castell-de-sallent.html