Avui començava el període de votacions dels pressupostos participatius, que s’allargarà fins el proper 30 d’abril. Tothom qui estigui empadronat a Santpedor pot votar presencialment a les urnes que hi ha a l’ajuntament i a la biblioteca Pare Ignasi Casanovas. També es pot votar des de casa, amb un ordinador amb connexió a internet, descarregant la butlleta que hi ha al web, donant la informació pertinent (DNI i l’opció que es vol votar) i enviant al correu a spdr.participacio@santpedor.cat .

Les quatre propostes a votar (i que podeu consultar a través de vídeo-reportatges fent un clic als enllaços) són: 1) redactar un projecte per reformar la font de les escales, 2) crear una zona d’aparcament d’autocaravanes, 3) un espai de socialització de gossos o bé 4) instal·lar un punt interactiu d’informació.

En total hi ha 20.000 euros destinats al projecte que surti elegit guanyador, que es coneixerà el proper 2 de maig en un recompte que es farà a les 19:30h a la sala de plens de l’ajuntament de Santpedor.

És el primer any que s’obre una partida dels pressupostos municipals a l’elecció dels veïns del poble i des de l’equip de govern de l’ajuntament es considera aquests pressupostos participatius una prova pilot, per fer una primera presa de contacte, i millorar-los i fer-los més ambiciosos de cara anys vinents.