Ja es poden votar els 4 projectes dels pressupostos participatius de Santpedor

110
urna pressupostos participatius Santpedor 2017
urna pressupostos participatius Santpedor 2017

Avui començava el període de votacions dels pressupostos participatius, que s’allargarà fins el proper 30 d’abril. Tothom qui estigui empadronat a Santpedor pot votar presencialment a les urnes que hi ha a l’ajuntament i a la biblioteca Pare Ignasi Casanovas. També es pot votar des de casa, amb un ordinador amb connexió a internet, descarregant la butlleta que hi ha al web, donant la informació pertinent (DNI i l’opció que es vol votar) i enviant al correu a spdr.participacio@santpedor.cat .

Les quatre propostes a votar (i que podeu consultar a través de vídeo-reportatges fent un clic als enllaços) són: 1) redactar un projecte per reformar la font de les escales, 2) crear una zona d’aparcament d’autocaravanes, 3) un espai de socialització de gossos o bé 4) instal·lar un punt interactiu d’informació.

En total hi ha 20.000 euros destinats al projecte que surti elegit guanyador, que es coneixerà el proper 2 de maig en un recompte que es farà a les 19:30h a la sala de plens de l’ajuntament de Santpedor.

És el primer any que s’obre una partida dels pressupostos municipals a l’elecció dels veïns del poble i des de l’equip de govern de l’ajuntament es considera aquests pressupostos participatius una prova pilot, per fer una primera presa de contacte, i millorar-los i fer-los més ambiciosos de cara anys vinents.