Ivan Martos, jugador de l’Almeria: “No tenim por de tornar a la competició, estem tranquils i amb ganes d’assolir els objectius”

143

El retorn del futbol professional és a tocar, tant a la primera com a la segona divisió espanyola. Precisament en aquesta darrera competició hi juga un manresà a les files de l’Almeria. Un equip que es troba en la tercera posició i en el qual juga el lateral de Manresa Ivan Martos, qui ahir va compartir el seu temps a l’Esport i Punt d’Ona Bages.

El seu camí abans de ser professional va començar a la Balconada a l’edat dels 4 anyets. Des d’allà i amb pas previ pel Nàstic de Manresa, finals de l’etapa de benjamí, el Barça es va fixar en ell i va ser blaugrana durant quatre temporades. Després va marxar a la Damm, però allà no va acabar d’estar còmode i va tornar per finalitzar l’etapa de cadet al Nàstic de Manresa.

Quan estava al club manresà, l’Almeria es va fixar en ell al torneig MIC i des de llavors, fa 7 temporades que juga al club andalús, entre les categories inferiors i, des de fa una temporada i mitja, també al primer equip.

Com haurà estat el retorn d’Ivan Martos i els seus companys a l’entrenament? En parlem amb ell i també de la seva trajectòria.