Amb insistència i perseverança, joves de Sant Fruitós aconsegueixen les ‘seves barres’

199

Un grup de joves de Sant Fruitós de Bages han aconseguit les instal·lacions d’street work out -d’exercici físic a l’aire lliure-que tant esperaven i avui les han inaugurat fent una mostra que ha deixat a tothom impressionat. També s’han inaugurat les instal·lacions d’exercici físic pels avis i un street work out a Torroella de Baix. Podeu veure més imatges al facebook de Ràdio Sant Fruitós.

“Ho hem aconseguit, aquí tenim les barres”, explicava satisfet el Bilel, un dels joves que ha lluitat per aconseguir les instal·lacions d’street work out al poble. El Bilel i l’Òscar són dos nois que practiquen la disciplina des de fa temps i que han estat l’enllaç entre el grup de joves, el Nexe Espai Jove i l’Ajuntament.

L’Street Work Out té els seus inicis als carrers de Nova York, quan la gent va començar a aprofitar els parcs dels carrers per fer exercici. La pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure requereix tenir una musculatura molt forta i molt equilibri. El Bilial i l’Òscar expliquen que hi ha diverses modalitats.

A la inauguració d’avui han agraït a l’entitat Posa’t en Marxa la seva donació econòmica que va donar del romanent de la cursa del Gall, uns 2.800 euros, per contribuir en la construcció del parc. Lluís Latorre i Benet Gutiérrez han explicat els inicis de la cursa del Gall i s’han mostrat contents de veure que acaba donant peu a una altra iniciativa, a més, jove, com quan ells van començar amb la Marxa del Terme. A l’acte institucional també han parlat la regidora de Joventut, Ingrid Bonells i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés que han valorat el diàleg i les ganes de fer coses pel poble i han animat a tothom a dirigir-se a l’Ajuntament per qualsevol proposta o neguit que pugui tenir la ciutadania.