Encara queden places pel 8è Campus Rafa Martínez. Les inscripcions es van obrir després de la presentació oficial al Frankfurt Cal Xavi, i es poden fer a través de la nova web. Hi haurà dos torns: del 28 de juny al 4 de juliol, i del 5 a l’11 de juliol. Es pot participar en un dels torns, o en els dos, i fer un intensiu basquetbolístic de dues setmanes. I encara pot ser més intensiu agafant el règim intern, és a dir, dormint a l’institut artesenc.

El campus té lloc a Artés, amb nenes i nens dels diferents clubs del Bages, però també de més enllà de la comarca. Martin Momotiuc, director tècnic del campus, ens ha explicat les procedències dels ja inscrits: “La majoria són de la comarca, però en tenim també alguns d’Osona (de Vic, Manlleu i Campdevànol)”. A més a més, si l’any passat van comptar amb un monitor anglès, aquest any tenen dos nens internacionals: de Canadà i dels Països Baixos.

L’edició de l’any passat va incorporar activitats en llengua anglesa. Des de la web oficial, afirmen la importància del domini de llengües: “l’anglès és bàsic per tots nosaltres, tant entrenadors com jugadors”.