Inici de setmana amb poques novetats

82

Comencem la setmana amb alguns núvols i fred normal per l’època. Aquesta nuvolositat s’anirà trencant amb el pas de les hores i s’obriran més clarianes, amb més estones de sol durant la tarda. Pel que fa a la temperatura, s’esperen valors màxims similars als d’ahir o inclús una mica més baixos, entre els 11ºC i els 14ºC. Per tant, sensació de fresca a les hores centrals del dia.

Demà dimarts seguim amb estabilitat i temps tranquil. S’espera un matí assolellat i més fred, però durant el migdia recuperarem algun parell de graus. Amb tot, serà a la tarda quan arribaran alguns núvols per l’oest, poc destacables però que deixaran el cel mig ennuvolat.

De cara als pròxims dies, s’esperen canvis per l’arribada d’un front Atlàntic. De fet, dimecres ja podran caure els primers ruixats, principalment al nord de la Catalunya Central i a partir de dijous, les precipitacions ens podrien afectar amb més extensió i protagonisme. Amb tot, els termòmetres aniran davallant i l’ambient hivernal tornarà a finals de setmana. Ho anirem seguint!