Inici de setmana amb ambient primaveral

114

Iniciem aquest dilluns amb un dia esplèndid i sense núvols arreu. A més, fa fred i ha glaçat a molts punts del territori. glaçades. Tot i això, seguint la dinàmica meteorològica d’aquest cap de setmana, al migdia l’ambient tornarà a ser agradable i amb màximes que voltaran els 13 i 17ºC. Amb tot, cel serè a tot el territori i durant tota la jornada, però al Pirineu i Prepirineu hi haurà bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat matí i tarda. A més, descartem també precipitacions avui a l’extrem nord del Pirineu.

Dimarts pugen lleugerament les temperatures, amb glaçades més testimonials i reservades a punts de muntanya. A més, les temperatures màximes sumaran algun grau més. Continuarem també amb el protagonisme de l’ambient assolellat durant tota la jornada, amb excepció novament del Pirineu i Prepirineu, on tornaran a ser freqüents núvols alts i mitjans.

De cara als pròxims dies la situació meteorològica seguirà estable i sense canvis fins aquest dimecres, però a partir de dijous i fins al finals de la setmana es podria complicar notablement. Segons els mapes en mà, parlem d’una entrada d’aire fred contundent, amb el retorn de l’hivern i amb possibles sorpreses en forma de neu a cotes molt baixes.