Incendi a un bloc de pisos de Manresa sense ferits

258
Foc a un bloc de pisos de Manresa FOTO.REGIÓ7
Foc a un bloc de pisos de Manresa FOTO.REGIÓ7

Els bombers estan acabant d’extingir el foc, que ja està controlat. Un voluntari de la Fundació Convent de Santa Clara ha salvat un veí amb mobilitat reduïda portant-lo al terrat

Els bombers estan acabant d’apagar a hores d’ara un foc en un bloc de pisos a la carretera del Pont de Vilomara, a Manresa. L’incendi s’ha declarat a dos quarts de 10 del matí i a des de les 11 que els bombers el tenen controlat.

No hi ha ferits entre els veïns, que han hagut de ser evacuats pels bombers després de confinar-se a casa per evitar el foc. Destaca el cas d’un voluntari de la Fundació del Convent de Santa Clara, que ha entrat a l’edifici i ha ajudat a una persona amb mobilitat reduïda a arribar fins al terrat. A tots dos els han rescatat poc després del migdia, juntament amb la resta de veïns de l’immoble.

Dos dels bombers, per altra banda, han hagut de ser evacuats pel SEM a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per cremades lleus a mans i coll.

El foc s’ha originat en una habitació del tercer pis del número 150 de la carretera del Pont de Vilomara a dos quarts de 10 del matí. S’hi han desplaçat nou dotacions de bombers.