Els impulsors d”Art al Jardí” obren una galeria d’art al centre de Manresa

114

La família Fornells-Uró de Pineda de Bages ha obert aquesta setmana una galeria d’art al centre de Manresa. Es tracta del Punt d’Art, un local on a més d’exposar-s’hi obres també s’hi oferiran cursos amb pintors de renom i on els alumnes podran disposar d’un espai on treballar. En una comarca amb poca oferta de galeries d’art i després de l’èxit de l’experiència d’exposar durant tres estius al jardí de casa seva, la família Fornells-Uró ha decidit posar en marxa un projecte que aposta per l’art. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós el promotor Jaume Fornells:

El Punt d’Art oferirà classes magistrals de moltes matèries però també un espai on els artistes podran treballar i compartir punts de vista. Hi haurà una mestra de taller, l’Anna Benet, que impartirà classes i assessorarà els alumnes i a part hi haurà diverses masterclass de la mà d’artistes de renom, on s’hi podran inscriure tant alumnes del Punt d’Art com gent de fora. Jaume Fornells explicava així el seu funcionament:

La galeria i taller d’artistes Punt d’Art es proposa omplir un buit de mercat a Manresa i comarca i començarà a funcionar a partir del mes de setembre.