L’associació Imagina’t farà festa grossa a l’Anònima per celebrar els seus 45 anys d’història

78
-FOTO: AJUNTAMENT DE MANRESA

Serà el dissabte, i estan programades activitats al llarg de tot el dia. Començarà a les 10 del matí i durarà fins a les 8 de la tarda. El 30 d’abril farà 45 anys de la seva creació, i per celebrar-ho han organitzat una petita festa Major. I no és per menys, ja que hi han col·laborat diferents entitats reconegudes del Bages, entre elles Xàldiga, La Crica, CAE, els geganters de Manresa, Meandre, la Colla Castellera els Tirallongues i Agrupació Cultural del Bages. Aquestes agrupacions organitzaran diferents tallers on els assistents hi podran participar.

Dins de la programació, destaca la pintada d’un mural a càrrec dels artistes Quim Falcó i Txema Rico. També es recrearà la cercavila dels Cavalls de Menorca per la companyia Tutatis. Aquesta cercavila passarà pel centre de Manresa, i acabarà a l’Anònima. La traca final de festa, serà una batucada i una mostra de foc organitzada pels Tablons i Diablons de Xàldiga. L’entrada serà completament gratuïta, i per omplir l’estómac, hi haurà servei de food truck durant tota la jornada.

Imagina’t Xarxa Manresa, és una programadora d’espectacles familiars amb una llarga trajectòria. El seu objectiu és promoure espectacles infantils i juvenils a Manresa.