Ignasi Sala: “apostem pel territori, la salut i la sostenibilitat”

124

“Entra al SAC, la festa de les famílies”, és el nom de la gran jornada festiva amb què un grapat d’empreses de la comarca s’han decidit a promoure els hàbits saludables i el consum de proximitat el proper diumenge 11 de desembre. Entre elles destaca el Mas de la Sala, emplaçament on, de fet, es celebrarà l’esdeveniment. Una festa que servirà per recaptar fons per a La Marató de TV3 que aquest any es focalitza en la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars traumàtiques. Amb tot, la idea dels organitzadors és mantenir la festa en els anys vinents i ampliar-la.

Els assistents podran fer tallers de cuina cardiosaludable fets per professionals de la Fundació Alícia i l’equip de Cuinetes (Alternauta), també tallers de manualitats i de primers auxilis,  a càrrec de personal de la Creu Roja. Es podrà, també, veure l’espectacle Storytime FARMYARD, o bé participar a l’hora del conte a càrrec de l’Albert de l’Ós Mandrós. Per als més esportistes s’organitzaran previst circuits de Geocatching i de bicicletes. Els bombers també han confirmat la seva participació amb dos vehicles: un d’antic i un segon de més modern que mostraran a tots els assistents.

A més de col·laborar amb La Marató de TV3 i promoure hàbits i alimentació saludables, el tercer objectiu de la jornada serà recollir joguines per la Creu Roja del Bages. Els juguets, això sí, han de ser nous.

Ignasi Sala, cap de cuina del Mas de la Sala i un dels organitzadors de l’acte, va parlar pels informatius de Ràdio Sallent sobre la festa de diumenge i el seu ‘leit motiv’: territori, salut, sostenibilitat i infància.