Hotel Cochambre vindrà dilluns de Festa Major

168

Hotel Cochambre és una companyia musical formada per Benito Inglada el 2000. El grup es caracteritza per les seves versions de tot tipus de cançons conegudes. Passant per Julio Iglesias, La Pegatina, Amaral entre d’altres. El grup té molts seguidors arreu de Catalunya, arribant a les 20.000 persones en els seus diferents concerts.

La seva posada en escena teatral, fa que la gent gaudeixi de les seves cançons durant tot el concert. El seu ritme a l’hora d’actuar no impedeix que el seu públic sigui de totes les edats allà on van. Un dels membres del grup que toca el teclat i també és una de les veus, Diego Marin, assegura que “quan venen una mare i una filla juntes a un concert, és un dels millors moments”, ja que això creu que “caracteritza al grup i és una fita aconseguida” ens ha comentat el músic. Aquest grup vindrà a Sallent el dilluns dia 12 a la plaça Sant Antoni M°Claret a dos quarts d’onze de la nit. (22:30h)

Us deixem amb l’entrevista vam fer ahir a Diego Marin i ens va explicat les manies del grup, com es defineixen entre altres coses.

Diego Marin assegura que al concert de Sallent pel Carnaval va ser un dels anys que van patir més fred de tots, i que es van “substituir les birres per un caldo de la iaia”. Aquí us deixem una fotografia facilitada per ells el dia del concert.

Hotel Cochambre

 

Els components són: Charlie Cuevas (baix elèctric-veu) Danny Navarro (bateria-veu) Miguel Pino (guitarra) Benito Inglada (veu) Diego Marin (teclats -veu).