Història i circ en la Nit dels Museus de Sant Fruitós de Bages

286

El pàrquing on abans hi havia l’Antiga Fàbrica Bertrand i Serra va recordar la feina de les dones a la fàbrica amb l’espectacle de circ ‘Enfila S.A.’ dissabte a la nit a Sant Fruitós de Bages.

La posada en escena recordava la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega: dues noies fent equilibris sobre una estructura a l’aire lliure i unes 300 persones assegudes observant l’espectacle amb música i llamps -coses del directe- de fons.

Imatge de Jaume Grandia
Imatge de Jaume Grandia

L’espectacle va acabar minuts abans que el vent i la tempesta deixés xop a gairebé tots els assistents, que val a dir, van esperar fins a l’últim moment abans no arribés la pluja a la plaça. La companyia Estampades va acabar el seu espectacle amb molta elegància i després es va afanyar a recollir tota l’estructura i l’equip de so amb l’ajuda de personal de l’Ajuntament i gent voluntària, que també recollien les cadires i taules del sopar botifarrada que el Col·lectiu de Recerca Històrica havia organitzat una hora i mitja abans.

Els fins fa poc principals responsables del Museu Municipal, celebraven així els seus 10 anys de recorregut i la Nit dels Museus, amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament i l’assistència d’un gran nombre de persones.