Guillem Muñoz, ciclista d’elit de carretera i muntanya: “Entreno unes 15-17 hores cada setmana”

413
Guillem Muñoz, ciclista d'elit de carretera i muntanya, en directe a l'Esport i Punt d'Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós
Guillem Muñoz, ciclista d'elit de carretera i muntanya, en directe a l'Esport i Punt d'Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós

A l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós d’aquest divendres ens va acompanyar Guillem Muñoz, ciclista santfruitosenc d’elit amb 40 anys, que encara segueix en actiu i forma part de l’equip TBellès Team. Muñoz va repassar la seva trajectòria, els seus inicis en el món de la bicicleta, i fins i tot un accident que va patir recentment, en el qual una motocicleta el va envestir quan entrenava. Però per sort va sortir il·lès.

Guillem Muñoz, ciclista d’elit de carretera i muntanya: “Entreno unes 15-17 hores cada setmana, i perquè treballo, sinó el normal seria unes 25 hores”

També va explicar que des d’aquest 28 d’abril i fins el 5 de maig participarà per quart any a la Titan Desert 2019, esdeveniment que va acabar en quarta posició l’any passat. Enguany, abans de començar, ja hi ha una participació rècord, amb 580 inscrits de 17 països diferents. “A la meva edat, 40 anys, el que importa és passar-ho bé en aquesta competició. El resultat sí que t’importa però és secundari. L’important és gaudir-la i no fer-me mal”, explica Muñoz.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

Recupera el programa complet al següent reproductor: