Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Guillem Monsech, de Moià, és el nou campió de Catalunya d’escalada en bloc

L’escalador moianès va aconseguir la primera plaça en la prova que es va disputar a la Sala Ingravita d’Igualada aquest dissabte. Una competició molt renyida on l’osonenc Pol Roca, que va quedar segon, va ser qui millor va resoldre els blocs a les semifinals. Va aconseguir tres de cinc tops possibles, mentre que Guillem Monsech només en va resoldre dos. 

Va ser durant la fase final, amb blocs de diversos estils, on Monsech va mostrar-se com l’atleta més polivalent i va acabar emportant-se la victòria. Va encadenar quatre blocs i va superar, d’aquesta manera, a la resta de participants. En tercer lloc, va quedar l’escalador Pau Galofré. 

Monsech, que pertany al Club Excursionista Alpicat, certifica el seu excel·lent estat de forma després d’haver competit a la segona prova de la Copa del Món d’Escalada de Dificultat que va celebrar-se a la localitat suïssa de Villars-sur-Ollon. A més, fa unes setmanes, va aconseguir la tercera posició al Campionat d’Espanya d’Escalada en una prova disputada a Madrid.