Guillem Jou, sobre la decisió de l’ACB: “Pensava que jugarien el torneig els vuit primers, però entenc que s’han de prendre decisions i mai serà just per a tothom”

141

Guillem Jou, jugador del Baxi Manresa, ha passat pels micròfons de l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós. Amb el jugador de Llagostera hem repassat la decisió que va prendre l’ACB sobre posar fi a la temporada regular i resoldre el títol amb una fase final entre els 12 primers equips.

D’entrada, el Guillem ens explica que entén la decisió i que “sempre serà injust tot el que es decideixi en aquesta situació. No culpo a l’ACB, entenc que és difícil“. Malgrat tot, Jou diu que “pensava que el torneig seria entre els vuit primers, però suposo que l’ACB ha vist que estava molt igualat, que encara quedaven jornades i tot podia passar”. També considera que “és un format molt atractiu i si finalment es juga, seran unes bones setmanes de bàsquet“.

El jugador de Llagostera ha fet un salt qualitatiu aquesta temporada sota les ordres de Pedro Martínez. Ell mateix reconeix que ha “guanyat confiança i em sento més important a l’equip. Em trobo millor a la pista i les coses van millor“. També destaca que, el fet de ser segon capità, és bo per a la seva confiança. “Sembla que això no sigui important, però sembla que la gent així et respecta més també

També ha lloat molt la figura del seu entrenador: “Ja vaig coincidir amb ell quan era júnior de segon any i m’apretava molt. Però va vaig millorar molt, especialment en l’apartat mental

Recupera l’entrevista sencera amb el Guillem Jou!