Guillem Jou serà baixa un mes per una lesió al peu dret

177

El Baxi Manresa ha informat de la lesió del seu capità, Guillem Jou, qui es perdrà unes quatre setmanes per una artritis metatarsofalàngica al peu esquerre. El jugador de Llagostera va notar unes molèsties a la primera part del partit contra San Pau Burgos i ja no va poder disputar la segona meitat.

Després de dos dies sotmès a proves, els serveis mèdics del club han diagnosticat que el seu capità estarà un mes de baixa. És la segona lesió per al jugador català aquesta temporada. Cal recordar que fa mes i mig ja es va fer un esquinç de turmell que el va apartar durant dos partits de les pistes. En aquest cas, i si es compleixen els pronòstics, Jou es perdria cinc partits.

La baixa del capità se suma a la de Makai Mason, lesionat amb una sobrecàrrega i un edema ossi al peu dret. El jugador amb passaport alemany fa dues setmanes que està fora de les pistes i segons paraules del seu entrenador “ja no tornarà a jugar fins al 2021”. Per tant, se li sumen els problemes a Pedro Martínez en el joc exterior.