Fem Poble aposta per la residència com més aviat millor i per polítiques d’habitatge que omplin de vida el poble i també per disminuir els pisos buits.

La candidatura municipalista Fem Poble va celebrar a la Fàbrica Vella l’acte central de campanya, on van presentar el programa i la línia política que seguiran quan governin a Sallent. Els dos candidats a la coalcaldia, Fina Soler i Guillem Cabra, van destacar que aquesta fórmula és “una oportunitat per trencar antigues dinàmiques i fer l’Ajuntament més proper a la gent”. Cabra va reivindicar la necessitat de guanyar les eleccions amb “molta força, perquè que arribi el canvi a Sallent és que Fem Poble tingui la majoria”.

En un dia plujós, unes 200 persones van acostar-se a la Fàbrica Vella, on també hi va participar l’actor Sergi López. Va destacar que Fem Poble treballarà per transformar Sallent, no estaran quatre anys pensant en les següents eleccions: “si volem que canviïn les coses hem de fer un gest perquè passi”. Per la seva banda, l’exdiputada Mirei Vehí va reivindicar que allà on governen “el dret a l’habitatge no queda darrere dels beneficis d’uns quants”.

Guillem Cabra i Fina Soler van cridar a la participació diumenge “perquè ens hi juguem continuar amb les polítiques de sempre o que arribi el canvi, continuar amb un poble que es mor o omplir el poble de vida”. Abans d’acabar Soler va demanar a ERC que es defineixi, que sigui honest i responsable amb els seus votants i “expliquin amb qui pactaran en cas de ser necessari”.

L’acte, que va cuidar l’escenografia, també va comptar amb actuacions musicals i poètiques. Finalment els 23 candidats de Fem Poble van pujar a l’escenari.