Es graduen els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de l’Ins Llobregat

142

La Casa Museu Torres Amat, va ser el escenari per acollir els alumnes de Batxillerat i cicles formatius que es van graduar aquest dimarts a les 6 de la tarda. El acte es va dur a terme amb els següents punts del dia:

1.- Presentació del marc incomparable on es durà a terme: la Casa Torres Amat.
2.- Conferència a càrrec de la Dra. Rosa Argelaguet, Directora de l’Escola Universitària Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.
3.- Parlament de la Directora del Centre, Sra. Mercè Prat.
4.- Lliurament d’orles als alumnes per part de les tutores.
5.- Parlament de les tutores, a càrrec de la Sra. Clara Salvador.
6.- Parlament dels alumnes, a càrrec de Laia Grau i Judit Puigbò, de 2n de Bat
6.- Cloenda a càrrec de l’Exc. Alcalde de Sallent, Sr. David Saldoni.                                                                                                                                                                          7.- Seguidament, piscolabis, gentilesa de l’AMPA de l’INS Llobregat, a l’Auditori de l’Escola de Música

Mercè prat a segura que no és un adéu per sempre, sinó un fins aviat. Tots els professors del institut que van tenir els alumnes graduats van assistir al acte, ja que per ells és un orgull poder any rere any formar a diferents alumnes per al futur. Els alumnes de 2n de Batxillerat, dins del seu discurs asseguren que tot va començar fa sis anys, quan vam haver d’abandonar les nostres motxilles de rodes i enfrontar-nos a les de veritat, quan vam passar de ser els reis de l’escola, als marrecs del institut. Dins del discurs també van remarcar la feina dels professors i la seva feina ja els han acompanyat al llarg d’aquesta etapa i encara que algun cop els haguem vist com a enemics, ara entenem que només volien el millor per a cada un de nosaltres.

Laia Grau, una de les noies que va llegir el discurs, ens explica la seva experiència dins del institut.

Jenny Garcia, alumna que va estar graduada ens explica la seva experiència dins del institut i el que preveu en el seu futur.

Per part del professorat, expliquen que al institut no només s’aprenen matèria, sinó moltes altres coses. Clara Salvador explica el següent. “Heu après a ser companys i companyes, a respectar-vos, a compartir, a col·laborar, a ajudar-vos,… i, el més important, a teixir una amistat que, de ben segur, la conservareu durant molts i molts anys. Finalment, destaca la manera com els alumnes han sabut “superar les diferents dificultats que se’ls hi han posat davant i és que el més important és que heu sabut saltar i esquivar els obstacles i que ara, sis anys després, ja sou al cap del carrer.”