Gossos tocarà en el concert de presentació del nou Parc del Secà a Manresa

93

El grup de música oferirà un concert gratuït després d’un any i mig el 4 de juny en la presentació en societat del Parc del Secà, un espai que el Consorci ha habilitat per a la ciutadania entorn del Parc ambiental, a Manresa, amb 3 itineraris diferents.

Durant tot el dia hi haurà un munt d’activitats, totes gratuïtes. I el colofó final serà el concert de Gossos, a l’aire lliure, i en un entorn impressionant. La banda manresana presentarà en directe un tema del qual serà el proper disc “La Llum que portes dins”, que vesteix tota la campanya de “Manresa, et porto al cor”. El concert començarà a 2/4 de 10 del vespre i serà gratuït.

Hi haurà una zona d’aparcament habilitada al carrer Pau Miralda, al polígon de Bufalvent de Manresa, i als entorns. El concert tindrà lloc en un camp enmig del Parc del Secà, amb vistes del Parc ambiental i Montserrat de fons. S’ha reservat un espai de més de 1.000 metres quadrats per al públic del concert, i s’aprofitaran les feixes existents que conformen un amfiteatre per garantir màxima visibilitat de l’escenari des de qualsevol punt.

El concert de Gossos serà la cirereta del pastís de tot un dia ple d’activitats familiars que volen convertir l’estrena del Parc del Secà en una gran festa ciutadana. Al matí es faran dues caminades, de 5 i 13 quilòmetres pels entorns del Parc ambiental que oferiran, de forma excepcional, la possibilitat de passar per dins part de les instal·lacions del Consorci. La caminada llarga començarà a les 8 del matí, i la curta a les 9. Durant el recorregut hi haurà esmorzar gratuït i un punt d’avituallament. En el recorregut llarg es recorrerà el Parc del Secà, part de les instal·lacions del Parc Ambiental, Pont de les Arnaules, pont del Pont de Vilomara i retorn cap a la planta de compostatge i Parc del Secà. El recorregut curt, també circular, passa pel Parc del Secà i les instal·lacions del Parc ambiental.

A la tarda, a partir de les 6, hi haurà activitats familiars, com jocs reciclats i manualitats, conta-contes a les barraques de vinya, visita teatralitzada al Parc del Secà, tast d’oli, demostració de vol de falcons, etc. Cap a les 9 del vespre començarà un espectacle que donarà pas al concert de Gossos, que coincidirà amb la posta de sol.

A la zona de les activitats (l’espai que queda sota de la zona habilitada com a pàrquing) hi haurà servei de menjar en foodtrucks i barra de venda de begudes.

Imatge. Natxo Tarrés i Oriol Farré, de Gossos, al Parc del Secà. Consorci del Bages