La gimcana marrana o una nit de cinema, algunes de les propostes per l’Estiu Jove a Sant Fruitós

140

Una trentena de joves la majoria de 15 i 16 anys van participar diumenge a la tarda a la trobada jove de Sant Fruitós per decidir les activitats d’aquest estiu.

El grup de joves va proposar 21 activitats, entre les que ja havien proposat a través d’una campanya d’Instagram i les van valorar del 0 al 10. Un cop votades, van fer una valoració qualitativa tenint en compte el pressupost i les activitats que podien englobar a més joves dels que assistien a l’assemblea diumenge.

Entre les activitats els joves van acordar: una sortida al parc aquàtic, un sopar amb cinema a la fresca on cadascú portarà una mica de menjar, 12h de Futbol Sala, el joc del killer, el torneig de tenis taula, un taller de cuina i el bubble football. Ara la regidoria de joventut treballarà per veure què es pot fer i què no segons el pressupost i el calendari, intentant complir el màxim d’activitats proposades pels joves.

La gimcana marrana d’Humor Amarillo es farà el 3 de juliol dins dels actes de la Festa Major d’Estiu, i el torneig de vòlei platja es farà el 15 i 16 de juliol.

Imatge del Nexe Jove