Gent Fent Poble critica l’aturada de les obres de la nova comissaria de Sant Fruitós de Bages

168
Imatge d'arxiu: Núria Clarella, Joan Carles Batanés i Xavier Racero de Gent fent Poble als estudis de Ràdio Sant Fruitós
Imatge d'arxiu: Núria Clarella, Joan Carles Batanés i Xavier Racero de Gent fent Poble als estudis de Ràdio Sant Fruitós

El comunicat de l’Ajuntament d’aturar el projecte de reforma de la comissaria no ha agradat a la nova oposició. Gent Fent Poble veu amb preocupació l’aturada que pateix Sant Fruitós en tots els àmbits des que governa el tripartit. També critica la manca de comunicació i transparència, uns motius que l’actual govern va argumentar en la moció de censura a Batanés. 

Gent Fent Poble creu que l’aturada “repercuteix negativament en la seguretat del veïns i de les condicions de treball dels agents”. De la mateixa manera, recorda que el projecte es va aprovar inicialment el novembre de 2019 i que va comptar amb la col·laboració de la regidora Cristina Murcia, del PSC, des d’un primer moment. El finançament de l’obra va ser portat a Ple el dia 1 d’agost de 2019 amb els vots a favor de Gent Fent Poble i el PSC i les abstencions de Junts x Sant Fruitós i Esquerra. 

Des del govern municipal s’argumenta que es vol redefinir el projecte i avaluar-ne les despeses. Recorden que l’espai és propietat d’un particular i que és l’Ajuntament qui paga mensualment un lloguer a més de fer-se càrrec de les obres. El nou equip de govern també afirma que el cost és massa alt per una nova comissaria que té per objectiu ser provisional.