Gent fent Poble comença a posar fil a l’agulla en la formació de l’equip de govern de Sant Fruitós

171
Imatge d'arxiu: Núria Clarella, Joan Carles Batanés i Xavier Racero de Gent fent Poble als estudis de Ràdio Sant Fruitós
Imatge d'arxiu: Núria Clarella, Joan Carles Batanés i Xavier Racero de Gent fent Poble als estudis de Ràdio Sant Fruitós

Aquesta mateixa setmana farà una roda de reunions amb Esquerra, Junts per Sant Fruitós i PSC

Gent fent Poble posa fil a l’agulla a la construcció del futur equip de govern de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, després de fregar la majoria absoluta amb 6 regidors. Aquest dimarts al vespre es farà una trobada de vocals per valorar àmpliament els resultats, i, seguidament iniciaran una roda de reunions amb els candidats aquesta mateixa setmana.

El candidat a l’alcaldia de Gent fent Poble, Joan Carles Batanés ha explicat a Ona Bages que ja hi ha hagut contactes telefònics amb Àdria Mazcuñan, Vicenç Llorens i Cristina Murcia, però que queda pendent de definir l’horari de les reunions, que han de succeir aquesta setmana. En un comunicat Gent fent Poble, agraeix els 1.831 suports rebuts i afirma mostrar-se més responsable que mai per administrar la confiança i per començar a treballar per establir el millor govern pel poble. Tal com explica Batanés. “Sempre anheles la majoria absoluta, però no era tampoc un objectiu, en tot cas, contents amb aquest sisè regidor. En el comunicat que hem emès, expressem la voluntat de formar govern, el govern més estable possible i saber administrar aquests 1.831 vots de la millor forma possible”.

Batanés també ha explicat a Ona Bages, les dues possibilitats que considera que es podrien donar a l’hora de formar govern. “Hi ha dues possibilitats, una és fer un govern estable amb un pacte estable de govern amb una altra formació política. L’altra possibilitat és la de tenir uns acords marc importants amb una altra formació, a nivell de pressupost, a nivell de planejament i ordenances fiscals”, explicava Batanés. També hi hauria la possibilitat d’un tripartit entre Esquerra, Junts per Sant Fruitós i PSC, que entre tots ells sumen 7 regidors.

Aquest dimarts al vespre es celebrarà una trobada de vocals per fer una valoració ampliada, i, entre dimecres i divendres, Gent fent Poble iniciarà una roda de reunions amb els candidats d’Esquerra, Junts per Sant Fruitós i PSC.