Genís Rovira pren el relleu de Jaume Casals a la CUP Navàs

237
Genís Rovira, nou cap de llista del a CUP Navàs, presentant candidatura per els eleccions municipals FOTO:CUP NAVÀS
Genís Rovira, nou cap de llista del a CUP Navàs, presentant candidatura per els eleccions municipals FOTO:CUP NAVÀS

L’actual alcalde seguiria com a regidor durant uns mesos si la CUP seguís al govern municipal, per ajudar en la transició

Genís Rovira serà el cap de llista de la CUP a Navàs a les eleccions municipals. Substituirà a Jaume Casals, que porta 8 anys com a alcalde i que assegura que li ha tocat gestionar una situació complicada a l’Ajuntament.

Seguint el codi ètic de la CUP Casals farà un pas al costat per donar peu Rovira, de 28 anys, que és regidor de Promoció Econòmica. L’actual alcalde ha defensat la feina feta en aquests dos mandats en què assegura que els ha tocat combatre “una situació econòmica delicad”a a l’Ajuntament, que els ha obligat a “apostar per l’estalvi enlloc de la inversió, degut al deute de 5,5 milions d’euros que arrastrava l’Ajuntament al 2011”.

Casals diu que més que grans inversions el seu llegat és l’aposta per “la sobirania energètica i la gestió directa, que han servit per reduir despeses”. Com a exemples posa la instal·lació de calderes de biomassa, la municipalització de les piscines municipals i sobretot el canvi de la gestió de la recollida de residus pel sistema porta a porta.

Jaume Casals assegura que seguirà com a regidor uns mesos per ajudar en “la transició” si Rovira fos escollit alcalde. Sigui qui sigui el nou batlle, el que ja és una realitat és que podrà treballar amb un nou POUM, que s’aprovarà d’aquí pocs dies després que el departament d’Urbanisme li donés llum verda la setmana passada.