Gairebé un centenar de persones participen en la manifestació musulmana de Sallent

193

La comunitat musulmana de Sallent s’ha manifestat aquest dimarts a la tarda contra el terrorisme. Sota els lemes “Islam és pau” i “Som musulmans, no som terroristes”, el col·lectiu ha mostrat el seu rebuig davant els atemptats de dijous passat a Barcelona i Cambrils. A la manifestació, que ha tingut lloc a les set de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, hi han participat unes 90 persones entre veïns del poble i autoritats de Sallent.

L’acte ha començat amb un pregó de l’Alcalde del municipi, David Saldoni, que ha insistit en la importància de viure “en pau i comunitat”. Després ha seguit amb els parlaments del Portaveu de la Comunitat Musulmana, Tarik Bellout, i dels joves Zakaria Abbadi  i Imad Kadri. 

Bellout ha expressat que “encara que compartim els mateixos noms i la mateixa nacionalitat amb els autors dels atemptats, l’Islam està en contra d’aquestes barbàries.” De fet, assegura que l’eix principal de la manifestació és condemnar el terrorisme perquè no té res a veure amb la seva religió:

Per la seva banda, Saldoni agraeix la iniciativa i considera que era necessària perquè “aquests dies s’estan barrejant moltes coses”:

La concentració s’ha convocat arrel les manifestacions que hi ha hagut a Barcelona per condemnar els atemptats, on també han participat diferents sallentins.