Gairebé 300 sallentins inscrits per l’11s a Barcelona

168

L’ANC Sallent ha tancat aquesta tarda les inscripcions per assistir a l’acte que se celebrarà el dilluns 11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya. L’organització confirma que s’han omplert els 4 autocars i preveu que una cinquantena de veïns més assisteixin a “la Diada del Sí” amb vehicle propi, ja que també s’han inscrit al tram de Sallent.

Aquest any és el 104, que correspon a la part del passeig de Gràcia que hi ha per sobre del carrer d’Aragó fins als Jardinets de Gràcia, damunt la Diagonal. En el mapa apareix a la zona de Muntanya, de color verd.

El coordinador de l’ANC Sallent, Salvador Arderiu, assegura que el municipi manté el mateix ritme d’inscripcions que els altres anys. A escala de Catalunya, però, l’organització afirma que n’hi ha més que en altres ocasions, ja que ahir ja hi havia un total de 240.000 persones inscrites i es creu que el nombre augmenti durant aquests dies previs a la Diada. En total, l’ANC té contractats 1.400 autocars per a l’11 de Setembre.

La Diada del Sí

Sota el nom “la Diada del Sí”, aquest any l’organització de l’Assemblea Nacional de Catalunya pretén convertir la cita en la mobilització més transcendental de la història de Catalunya omplint, així, el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe “Més”. L’objectiu és simbolitzar les oportunitats de la República que es vol construir a través del Referèndum.

L’11 de setembre a Sallent

Sallent farà una petita pausa de la Festa Major per celebrar la Diada de Catalunya al municipi el dia 11 de setembre. Ho farà amb un acte institucional al Parc Pere Sallés, on assistiran les diferents autoritats del municipi així com algunes entitats locals. D’aquesta manera, i com és habitual, la sallentina Fina Borràs serà l’encarregada de presentar l’acte, i l’Esbart i els Bastoners de Sallent faran una petita actuació amenitzada per la Coral Nova Harmonia i l’Escola Municipal. Els membres del Consell d’Infants seran els responsables d’hissar la senyera.