El Prebenjamí A ha rebut un homenatge a l’Ajuntament per la seva victòria a la lliga

117

LAIA CANDÀLIGA/NÚRIA CLOSAS. – Els nens del Prebenjamí A de l’escola de futbol de Sant Fruitós de Bages, han rebut uns obsequis per la proclamació com a campions de lliga en un acte d’homenatge que s’ha celebrat avui al migdia.

L’equip, amb els entrenadors i els directius del Club, ha sortit del camp de futbol i han anat tots junts cap a l’Ajuntament on els esperaven l’alcalde, Joan Carles Batanés, el regidor d’esports Tomàs Casero i el regidor d’Espai Públic, Activitats i Obres, Cristian Marc Huerta. Cada nen s’ha emportat un clauer, un adhesiu de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016 i 10€ de descompte a la botiga Futbol Total. A més, el Club també els ha regalat una samarreta que van fer la setmana passada.

Els representants de l’Ajuntament han aprofitat per felicitar l’equip i els han recordat que el més important és seguir millorant, ser respectuosos i jugar net.

L’equip del Prebenjamí A, amb el Pau, el Dani i el Jaume com a entrenadors, es va proclamar campió en el partit de la setmana passada que va jugar contra el Joanenc. Acumulen 78 punts a la lliga, a 14 punts de diferència amb el Manresa, que va segon. L’equip santfruitosenc encara no ha acabat la temporada, ja que han de disputar 4 partits més.