El Frikibingo de Sallent es trasllada a la Sala Stroika de Manresa

160

 

Un esdeveniment que només es duia a terme a Sallent i un cop l’any s’ha portat a terme a molts altres llocs de Catalunya. El frikibingo, aquesta vegada es trasllada a la Sala Stroika de Manresa per tal d’amenitzar la nit a la discoteca manresana.

Aquest acte que cada vegada aplega més públic, motiu pel qual s’ha anat expandint. Novament, una de les principals consignes és assistir a l’acte completament disfressat, fet que donarà encara més llum i color a un dels actes més esbojarrats pels sallentins. Amb aquesta, serà la tercera que surten del terme municipal. Els organitzadors de la festa Jordi Vilà, Jordi Sanchez, Ruben Picañol i Rafa Gordillo es mostren il·lusionats novament.

La festa va començar amb poca gent participant en el club tennis sallent, amb unes trenta persones, seguidament el Bar Camagüey va celebrar dues edicions més. Va haver-hi una temporada la qual la festa no es va fer i a partir del 2012 es va començar a fer el Bar de la piscina. El 2015 va ser un any d’inflexió, ja que es va celebrar el 10è aniversari i es va celebrar fent el 1r frikibingo de l’estiu. I el 2016 es va fer el salt a l’envelat amb record de públic amb més de 400 persones. Un dels organitzadors de la festa, Rafa Gordillo, ho explica:

 

Pels organitzadors és un gran repte, ja que aquest projecte va començar com una cosa de poble un cop a l’any i de mica en mica es va expandint. Us deixem amb el Filem Prim que es va duu a terme per aquesta festa: