El musical “Ignis: la història d’un cremat passat” arriba a Sallent per Carnaval

235

En Lluc, un jove entusiasta enfadat amb el món decideix descobrir per ell mateix quines són les causes per les quals el teatre del seu avi es va cremar. La curiositat l’empeny a obrir de nou les portes del que anys enrera havia estat “Ignis, el gran teatre” i endinsar-se en un viatge ple d’incògnites i fantasia. El que no sap és que entrar-hi significa remoure totes les peces del passat.

Així comença el musical “IGNIS: La història d’un cremat passat”, una producció de Qüestió de 4 amb música d’Aleix Vives, que podreu veure el dilluns 8 de febrer dins dels actes del Carnaval de Sallent.

Darrere de Qüestió de 4 hi ha la Berta Portabella, l’Irene Mas, l’Anna Moreno i el Climent Ribera. Ells són quatre joves bagencs de Sallent, Manresa i Balsareny que porten varis mesos presentant aquest muntatge de creació pròpia pels municipis de la comarca.

Nosaltres hem parlat amb l’Anna Moreno. Anna, IGNIS és un musical totalment de creació pròpia oi? Incloses les cançons.

Explica’ns una mica la trama.

D’on va sorgir la idea d’aquesta història?

Quina és la moralitat que voleu transmetre amb aquesta obra?

El 2010 ja veu estrenar un musical propi, el SI O SI. Ara heu fet IGNIS. Ja heu començat a pensar en el proper projecte?

Les entrades les podreu trobar per 8€ a la Merceria Ca l’Antònia o a taquilla, el mateix dia, per 10€. L’obertura de portes serà a les 21h i l’espectacle començarà a les 21:30h. Si voleu més informació, podeu escriure a: questiode4@gmail.com o visitar el web questiode4.com.