Comencem el dijous amb un cel serè arreu del territori i una temperatura més freda ara de bon matí. Cal abrigar-se en sortir de casa. Tot i així, al llarg del dia la temperatura anirà pujant i l’ambient serà agradable al migdia. Els valors màxims es mouran entre els 15 i 17ºC en general. A més, de cara al migdia i especialment durant la tarda, aniran arribant núvols alts i mitgencs, que deixaran el cel mig enterbolit. No esperem precipitacions enlloc.

Demà divendres, una línia de precipitacions avançarà d’oest a est durant la nit i matinada i remullarà una mica el territori. En general, acumulacions poc importants i pluja que avançarà ràpidament. Al matí, s’obriran grans clarianes i el sol predominarà el que resta de dia. Això sí, la temperatura serà una mica més baixa i l’ambient serà més fresc al migdia.

I de cara als pròxims dies, cap de setmana fresc i una mica inestable. Especialment, durant la nit de dissabte a diumenge, quan un altre front deixaria més precipitacions. Tot i així, durant el centre del dia aguantarà i no esperem pluja.