Fred a primera hora i suavitat al migdia

146

Tornem a tenir temperatures fredes al matí, i la tendència és que segueixin a la baixa durant els pròxims dies. Tot i així, degut a la inversió tèrmica, el termòmetre ha baixat més a les valls que als punts elevats, on hi ha valors més suaus. A més, tenim també algunes boires a l’interior i núvols baixos a la Catalunya central, tot i que el sol no tardarà a imposar-se a tot el territori. Per tant, ambient contrastat entre la nit i el dia, on al migdia la temperatura s’enfilarà a valors més suaus i agradables entre els 15 i 18ºC.

Demà dijous començarem el dia amb temps força estable altre cop, cel seré i alguns núvols baixos a l’interior. Les temperatures es mantindran a ratlla. De cara al migdia, arribaran bandes de núvols que podran cobrir el cel parcialment, inofensius excepte al Pirineu on poden deixar algun ruixat feble. La temperatura pujarà i tornarem a tenir ambient primaveral amb valors pròxims als 20ºC.

De cara als pròxims dies continuarem amb jornades amb moltes estones de sol i tranquil·litat, destacant una notable davallada de temperatures que tindrem sobretot durant divendres i el cap de setmana. L’ambient de tardor serà més acusat en aquest sentit, però no esperem nous canvis nous de moment.