Francesc Sòria, portaveu del CE Manresa: “Volem professionalitzar el club i creiem que Ferran Costa és la persona ideal per a liderar el projecte”

233

L’inici del 2020 va ser un autèntic malson pel Centre d’Esports Manresa. L’impagament als àrbitres, acumulat en els darrers dos anys, va obligar a suspendre 12 partits de futbol base. Els deutes no només eren amb els àrbitres, també eren amb els jugadors i els entrenadors del club. Aquests no cobraven les mensualitats des del passat mes de novembre. Després de la dimissió de l’anterior president, Luis Villa, va aparèixer un grup de socis que va formar una Junta Gestora per a salvar el club i reconduir-lo. Ruth Guerrero es va erigir presidenta d’aquesta junta, la qual també en forma part la persona que va passar dilluns pels micròfons de l’Esport i Punt, el Francesc Sòria.

Amb el portaveu del club vam repassar la situació econòmica de l’entitat. I en aquest sentit, el “focus principal d’actuació de la Junta Gestora” és validar la subvenció que han de rebre de la Federació Espanyola per a participar en la Tercera Divisió Nacional. Aquests diners, uns 50.000 euros, han de permetre afrontar els endarreriments en els pagaments als jugadors i entrenadors.

Tot plegat, Sòria explicava que “la Junta Gestora ja ha abonat la mensualitat a entrenadors i jugadors del mes de feberer i s’ha fet front a un dels enderreriments, el del mes de novembre”. Per tant, quedarien pendents els de desembre i gener, els quals el club espera poder fer efectius amb l’ajuda d’aquesta subvenció de la Federació.

Entre d’altres, Sòria també va fer referència a la no renovació d’Andreu Peralta com a tècnic del primer equip i a la contractació de Ferran Costa en el seu lloc i també com a director esportiu de l’entitat. “La feina de l’Andreu i el seu cos tècnic ha estat magnífica, ens ha costat molt prendre la decisió. Però volem professionalitzar el club i entenem que Ferran Costa és la persona ideal per fer-ho“, apuntava Sòria.

Vols saber tot el que ens ha dit el Francesc Sòria? Recupera l’entrevista sencera.