FOTOGALERIA: Així s’ha despertat avui Sallent per celebrar les Enramades 2.0

198

Així s’ha llevat Sallent avui després que des dels Amics de les Enramades es llançes la proposta de engalanar els balcons. Sallent, Cabrianes i Cornet estan vivint les Enramades de manera confinada i per no perdre la tradició han volgut que Sallent quedés guarnit.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Sallent i els Amics de les Enramades han volgut presentar un programa d’actes especial per a la ocació. Enguany, s’havien de celebrar de l’11 al 15 de juny amb el tradicional passacarrers, els balls a plaça, els Embotits i les balladetes.

De cara el dijous a les 12 del migdia, es publicarà un vídeo amb el toc d’Enramada interpretat, com cada any, per l’esbart vila de Sallent i es podrà veure pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Sallent. El mateix dijous, a dos quarts de sis de la tarda hi haurà un passacarrers amb dues xarangues que amenitzarà els carrers de Sallent, inclós la botjosa, cornet i Cabrianes en mostra d’agraïment a tots els enramadors. Per acabar el dijous,  a l’espai cultural Fàbrica Vella la sallentina Júlia Sala farà un concert, sense públic, que es podrà seguir per les xarxes socials de l’Ajuntament i el mateix passarà el divedres amb la cantautora Mercè Riera acompanyada amb el seu guitarrista Ferran Orriols. 

De cara el dissabte a les 12 del migdia, es publicarà un CD de les músiques de Sallent que mai havia estat digitalitzat. El mateix dissabte a les set de la tarda (19:00h) es publicarà el Retaules dels Embotits, un espectacle que, un any si un any no, explica la llegenda dels embotits. 

Pel que fa de cara diumenge a les 7 de tarda (19:00h), un concert del grup de Gospell de Sallent, un concert del 2017.  Finalment, dilluns, a les cinc de la tarda (17:00h), es publicarà un vídeo realitzat pels infants de Sallent sobre les Balladetes. Fa unes setmanes es va enviar un tutorial i de cara el dilluns es penjarà el vídeo final on els infants són els protagonistes. 

Aquí us deixem la fotogaleria de Sallent, Cabrianes i Cornet guarnits.