Així s’ha llevat Sallent avui després que des dels Amics de les Enramades es llançes la proposta de engalanar els balcons. Sallent, Cabrianes i Cornet estan vivint les Enramades de manera confinada i per no perdre la tradició han volgut que Sallent quedés guarnit.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Sallent i els Amics de les Enramades han volgut presentar un programa d’actes especial per a la ocació. Enguany, s’havien de celebrar de l’11 al 15 de juny amb el tradicional passacarrers, els balls a plaça, els Embotits i les balladetes.

De cara el dijous a les 12 del migdia, es publicarà un vídeo amb el toc d’Enramada interpretat, com cada any, per l’esbart vila de Sallent i es podrà veure pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Sallent. El mateix dijous, a dos quarts de sis de la tarda hi haurà un passacarrers amb dues xarangues que amenitzarà els carrers de Sallent, inclós la botjosa, cornet i Cabrianes en mostra d’agraïment a tots els enramadors. Per acabar el dijous,  a l’espai cultural Fàbrica Vella la sallentina Júlia Sala farà un concert, sense públic, que es podrà seguir per les xarxes socials de l’Ajuntament i el mateix passarà el divedres amb la cantautora Mercè Riera acompanyada amb el seu guitarrista Ferran Orriols. 

De cara el dissabte a les 12 del migdia, es publicarà un CD de les músiques de Sallent que mai havia estat digitalitzat. El mateix dissabte a les set de la tarda (19:00h) es publicarà el Retaules dels Embotits, un espectacle que, un any si un any no, explica la llegenda dels embotits. 

Pel que fa de cara diumenge a les 7 de tarda (19:00h), un concert del grup de Gospell de Sallent, un concert del 2017.  Finalment, dilluns, a les cinc de la tarda (17:00h), es publicarà un vídeo realitzat pels infants de Sallent sobre les Balladetes. Fa unes setmanes es va enviar un tutorial i de cara el dilluns es penjarà el vídeo final on els infants són els protagonistes. 

Aquí us deixem la fotogaleria de Sallent, Cabrianes i Cornet guarnits.