AFK Virtual events es continua consolidant com la única empresa de realitat virtual al Bages. Un dels seus co-fundadors, Andreu Sala, ha explicat a Ona Bages que volen “oferir aquesta tecnologia a totes aquelles persones que sigui possible”.

El mateix Sala deixa clar que la realitat virtual ha anat creixent i l’interès de particulars encara més. Un dels objectius de l’empresa és “que tothom en pugui gaudir i acostar el màxim possible a gent jove i més gran per a diferents finalitats” deixa clar Sala. Explica que un dels propòsits és que les empreses coneguin aquesta tecnologia per poder-la explotar i que els empleats es coneguin d’una manera diferent. La voluntat de l’empresa és oferir un producte diferent i amb bons resultats.

També deixa clar que en ser una eina nova, “sempre acaba funcionant sigui quin sigui l’objectiu final.” 

Actualment l’empresa no té ni un any de vida i la idea era acostar aquesta tecnologia a les empreses. Amb tot, però, la demanda de particulars va augmentar i van ampliar les seves instal·lacions. Podeu trobar tota la informació a la seva pàgina web apretant en aquest enllaç