AFK Virtual events es continua consolidant com l’única empresa de realitat virtual al Bages

308

AFK Virtual events es continua consolidant com la única empresa de realitat virtual al Bages. Un dels seus co-fundadors, Andreu Sala, ha explicat a Ona Bages que volen “oferir aquesta tecnologia a totes aquelles persones que sigui possible”.

El mateix Sala deixa clar que la realitat virtual ha anat creixent i l’interès de particulars encara més. Un dels objectius de l’empresa és “que tothom en pugui gaudir i acostar el màxim possible a gent jove i més gran per a diferents finalitats” deixa clar Sala. Explica que un dels propòsits és que les empreses coneguin aquesta tecnologia per poder-la explotar i que els empleats es coneguin d’una manera diferent. La voluntat de l’empresa és oferir un producte diferent i amb bons resultats.

També deixa clar que en ser una eina nova, “sempre acaba funcionant sigui quin sigui l’objectiu final.” 

Actualment l’empresa no té ni un any de vida i la idea era acostar aquesta tecnologia a les empreses. Amb tot, però, la demanda de particulars va augmentar i van ampliar les seves instal·lacions. Podeu trobar tota la informació a la seva pàgina web apretant en aquest enllaç