Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Fins a 43 propostes artístiques contemporànies en la sisena edició del festival Ex Abrupto de Moià

Una edició on els veïns del carrer Sant Sebastià cediran les seves cases per convertir-les en espais de creació.

L’Ajuntament de Moià i el col·lectiu d’artistes que formen Ex Abrupto han unit esforços per organitzar una nova edició del festival que se celebrarà el 10 de juliol. La capital del Moianès oferirà 15 instal·lacions artístiques, 4 concerts, 2 performances, 1 trobada d’artistes, 18 parades d’autoedició i 3 DJ’s. 

A més, el certamen té l’objectiu d’exposar en espais “no formals” les diferents disciplines de l’art contemporani. D’aquesta manera, les cases del carrer Sant Sebastià, moltes datades del segle XVIII, es convertiran en espais de creació. Alguns dels artistes que han confirmat la seva presència al festival són Anneke Necro i Sade, Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño, Àlex Doménech o Gerard Mas.

Tot i això, l’espectacle més destacat és el concert del músic i compositor Albert Pla, que presentarà el seu nou espectacle ‘Os Acordáis?’. Un altre dels elements singulars del festival són les ‘Trobades improbables’ on es fusionen projectes de so experimental amb danses i músiques tradicionals moianeses.