Finals de maig càlid i amb una mica de tot

141

Iniciem la jornada amb el cel mig ennuvolat per núvols alts i mitjans. A més, l’ambient és suau i poc fred, amb temperatures més frenades per la presència d’aquests núvols. Al llarg del matí, aquests s’aniran fragmentant i per tant el Sol acabarà deixant-se notar. Tot i això, de cara al migdia i a la tarda, creixeran nuvolades a muntanya i a les comarques centrals el cel es mantindrà variable. A més, el migdia serà calorós i amb temperatures cap amunt, on els valors màxims se situaran entre 24 i 29ºC. D’altra banda, el vent del sud seguirà bufant amb cops moderats.

Demà dissabte començarem el dia amb temps similar, amb cel mig ennuvolat per núvols prims. A partir del migdia i tarda, tornaran a créixer nuvolades i el cel quedarà una mica tapadot. En aquest sentit, esperem ruixats al Solsonès i fregant també el nord del Bages i Moianès.
Sobre les temperatures, es mantindran estables i per tant seguiran sent altes.

De cara als pròxims dies, diumenge serà una jornada similar a la de demà dissabte, amb cel variable, temperatures que seguiran sent càlides i amb alguns ruixats a la tarda. La setmana que ve, comencem el mes de juny amb ambient ja quasi estiuenc, on no esperem precipitacions i el Sol serà protagonista.