‘La filla del capità groc’ i ‘Jo això ho faig perquè no tinc por’ són els llibres més venuts a Sant Fruitós aquest Sant Jordi

147

‘La filla del capità groc’ de Victor Amela i ‘Jo això ho faig perquè no tinc por’ d’Empar Moliner, són els llibres més venuts a Sant Fruitós aquest Sant Jordi.

A banda d’aquests també es van vendre molt, “Historia de un canalla” de Julia Navarro, “Educar amb humor” de Carles Capdevila i “M’agrada el teu clatell” de Teresa Riquelme. En clau infantil, la col·lecció Els Futbolíssims i Sala i Ricardis i les Fàbriques Tèxtils.

La 13a edició del llibre dels gegants del poble es va presentar divendres passat a la biblioteca. Galdric Sala, Pep Creus i Rosa Camprubí van signar llibres i Maria Navarrete va llegir el conte.

La diada es va viure amb cert moviment durant el matí a Sant Fruitós, amb parades a la carretera de Vic, davant del Nexe i a la Biblioteca. A la tarda, amb la pluja, i les compres ja fetes, els carrers del poble estaven més tranquils.