Fibracat donarà cobertura de fibra òptica a tot Santpedor

172
Operari de fibracat passant cable de fibra pel carrer
Operari de fibracat passant cable de fibra pel carrer

Fibracat i Másmóvil s’uniran a Movistar com a operadors de fibra òptica a Santpedor

La fibra òptica amplia el ventall d’operadors a Santpedor. Fibracat i Masmóvil desembarcaran properament al municipi. Els manresans de Fibracat són els que ho tenen més avançat. Ja han presentat a l’Ajuntament un pla de desplegament de la fibra al poble, que falta aprovar.

Així aviat podran començar a passar els seus propis cables de fibra òptica pel municipi, utilitzant les seves canonades o compartint les d’altres operadors. Des de l’Ajuntament saben que les companyies de telefonies tenen mànega ample amb el desplegament perquè la llei així les empara, però volen mirar de consensuar la manera com es cableja en punts concrets del municipi perquè no sigui molt aparatós

Fibracat, que ja és present als polígons, té previst cobrir el poble de forma integral en els propers mesos, incloent el Mirador de Montserrat, que a dia d’avui només està cobert de forma parcial. L’empresa manresana i Masmóvil, que ja ha demanat el pla de desplegament, s’uneixen a Movistar, que ofereix servei de fibra òptica a Santpedor des de 2015.