L’any passat una delegació sallentina va guarnir un carrer per la Festa Major de Gràcia, i aquest any seran els graciencs que es desplacin a Sallent per participar de les Enramades

La Festa Major de Gràcia tindrà el seu espai a les enramades de Sallent. En bescanvi pel guarniment que una delegació sallentina va fer d’un carrer per la FM de Gràcia de l’any passat, ara un grup d’uns 25 festers d’aquest barri barceloní s’encarregaran de guarnir un carrer a l’estil gracienc per les Enramades de Sallent.

Joan Sánchez, de la Fundació Festa Major de Gràcia, explica com va néixer aquest vincle entre Sallent i Gràcia:

 

Els graciencs enramaran un carrer de Sallent a partir de tres temàtiques que reflecteixin la tècnica gracienca. Alguns dels materials s’han pogut aprofitar de la Festa Major passada, i tenen intenció de donar protagonisme al paper maixé. Tal i com explica Cristina Pérez, del a Fundació Festa Major de Gràcia:

 

Les Enramades de Sallent seran del 31 de maig al 4 de juny, coincidint amb el Corpus. Una tradició que té més de 600 anys.

La televisió barcelonina betevé ha parlat de la participació de la Festa Major de Gràcia a les Enramades d’enguany en aquest reportatge: