Ja es pot consultar el programa per internet al web de l’Ajuntament i arribarà en paper a les cases del poble entre dijous i dissabte.

La Festa Major d’Estiu començarà amb la infantil Batibull, del 28 al 30 de juny amb tallers a la biblioteca i cercavila el primer dia. La cercavila començarà al parc del Castell i acabarà al pati del Monsenyor Gibert. El dia 29 hi haurà la festa del confeti i el 30, el correaigua i la festa de l’escuma. El Batibull també inclou la presentació del nou personatge de la Nita. A més, el Fruitós tindrà cançó i coreografia, creada per uns alumnes de l’institut del poble.

Els actes de la Festa Major Infantil es faran al pati del Monsenyor Gibert i els concerts a la pista poliesportiva del camp de futbol. L’escenari del concert de la pista del Bosquet, mirarà les piscines, d’aquesta manera els altaveus giraran l’esquena a les cases per molestar el mínim els veïns.

La Festa seguirà divendres amb el concert de Blaumut i DJ Arzett i dissabte amb el de Séptimo A i també DJ Arzeett, a la pista poliesportiva del camp de futbol. Les barres de la festa aniran a càrrec d’una empresa privada, però tot i així hi haurà un cànon destinat a la cercavila dels Reis Mags.

Una altra novetat és el concurs de percussió amb 12 xarangues de Catalunya que vindran al poble dissabte a la tarda i faran una cercavila que començarà a la plaça Alfred Figueras. Els guanyadors acabaran a la pista del Bosquet amb un espectacle.

La pel·lícula escollida per votació popular de cinema a la fresca d’aquest any ha sigut ‘Vacaciones’ de John Francis i Jonathan M. Goldstein. La projecció es farà dijous 30 de juny a les 10 de la nit al Bosquet. La Festa acabarà dilluns a la tarda amb un Festival d’Humor Amarillo pels més joves i l’espectacle ‘Genius’ del Màgic Andreu.

La Festa Major d’Estiu compta amb un pressupost de 47.000 €. Podeu escoltar l’entrevista sencera al regidor de Cultura i Festes, Xavier Racero i el tècnic de cultura Jordi Planell seguint l’enllaç.

Imatge. El regidor de Cultura i Festes, Xavier Racero i el tècnic de cultura Jordi Planell. Foto d’Agustí Masana.

Imatge. El regidor de Cultura i Festes, Xavier Racero i el tècnic de cultura Jordi Planell. Foto d’Agustí Masana.