La Festa Major de Sallent comptarà amb un nou espai

142

L’Ajuntament de Sallent ha apostat per un nou espai cultural i lúdic que s’inaugurarà durant La Festa Major d’aquest any. Es tracta de l’Escorxador, situat a la finca rústica “l’Horta d’en Claret”, al Camí de Cabrianes, al costat del torrent del Castell.

Tal com assegura la Regidora de Cultura i Festes, Anna Fernández, la idea sorgeix de la necessitat d’oferir als joves un nou espai musical. És per això que l’Ajuntament de Sallent oferirà als joves sallentins una nova zona musical durant la Festa Major, amb l’objectiu d’aprofitar-la durant la resta de l’any, ja que tal com avança Anna Fernández, “serà un espai on es podran fer coses alternatives, concerts i exposicions.” Ho escoltem:

L’Escorxador, que ha estat rehabilitat, acollirà diferents activitats de la Festa Major de Sallent, com ara el concurs de paelles, el holi festival, concerts o les actuacions de DJ’s. L’Ajuntament de Sallent, doncs, pretén ubicar els actes més nocturns de la Festa Major en aquest nou espai, allunyat de la vila. Tal com explica la Regidora Anna Fernández, l’objectiu és allunyar els concerts del centre perquè els assistents puguin allargar les hores de festa i la resta de la ciutadania pugui seguir descansant.

Les instal·lacions de l’Edifici Municipal tenen capacitat per unes 700 persones, i han estat rehabilitades recentment per tal que l’espai pugui esdevenir una zona polivalent al llarg de l’any. Així ho explica Anna Fernández:

Aquest nou espai, doncs, quedarà inaugurat de manera oficial durant els dies de Festa Major amb l’objectiu de convertir-lo en un nou indret on celebrar actes lúdics i culturals.