La Festa Major de Primavera de Cabrianes més festiva que mai

202

Cabrianes va celebrar, el passat dissabte dia 14 i 15 de Maig la 3a Festa Major de Primavera. Hi va haver diferents actes durant tot el cap de setmana.

El dissabte començà la festa amb una obra de teatre protagonitzada per la companyia teatral Alta Gama, de caire més infantil i el mateix dia, a la tarda, es va dur a terme un taller de swing de Lindy Hop al pavelló. Per acabar el dissabte, abans del sopar popular a la plaça del Centru, hi va haver el grup Storyville Jazz Band que van oferir un concert dedicat al swing. Aquets dos últims actes hi va assistir “moltíssima gent” tal i com apunta Oriol Ribalta, alcalde de Cabrianes. El dissabte hi va haver bona participació en tots els actes tal i com afirma  Ribalta. 

Pel que fa el Diumenge, hi va haver un vermut al migdia, també a la plaça del Centru, la festa era per a la gent gran, i tal i com ens explica Ribalta, a l’entrada de l’església ell i membres de l’associació de veïns van retre homenatge a la gent gran i els hi van col·locar una insígnia petita, que era una senyera i seguidament es va anar a Missa. A la tarda es va dur a terme un concert de Cançons de Taverna a càrrec de Jaume Arnella i Carles Belda i Ribalta segura que “va ser un concert molt dinàmic i ens ho vam passar molt bé gràcies al públic i la gent va sortir molt contenta”. Per finalitzar la Festa Major de Primavera de Cabrianes, es va realitzar un obra teatral titulada Lady, Frank & Stein, aquesta va anar a càrrec de la companyia Mov-i-ments. La temàtica de l’obra estava enfocada en relació amb el mite de Frankestein d’una manera esbojarrada i humorística i Ribalta segura que “és una altre manera de fer circ”. 

Oriol Ribalta, alcalde de Cabrianes, ens fa valoració de la festa: 

Cabrianes ja prepara per l’any que ve la 4a Festa Major de Primavera.