La Festa Major de les Brucardes arriba amb festa d’animació infantil i concert de Canals i Ribot

119

La Festa de les Brucardes és aquest cap de setmana, tot i que com a novetat, comença avui amb una jornada esportiva a la piscina a càrrec del Cube. L’activitat del taller de pizzes i la volta amb cavalls s’han aparcat aquest any i l’organització ha provat sort amb una festa d’animació infantil que a més, tindrà festa de l’escuma, el dissabte a la tarda. La caminada que se solia fer la setmana després del cap de setmana de festa major es posposa per més entrada la tardor. Ho explica el president de l’associació de veïns Jordi Matamala.

Una altra proposta és un Oktoberfest a l’octubre, ara que l’obertura de la piscina durant tot l’any permet que es puguin organitzar més actes.

Encara hi ha una altra novetat per aquest cap de setmana. El concert de diumenge del grup Zapping passa a dissabte a la nit, amb jocs de llums i fums i més espectacle. El diumenge a la tarda, després de l’arrossada, hi haurà el concert del cantautor Ricard Canals i Jordi Ribot, antic component dels Convidats. Podeu escoltar l’entrevista sencera al president de l’Associació de Veïns Jordi Matamala i el tresorer Maurici Rius al Sant Fruitós en Moviment de divendres.

 

Imatge. Festa Major de Les Brucardes de l’any passat, Associació de Veïns.