“La Festa dels Infants” arriba plena d’actes pels més petits

184

El Consell d’Infants de les escoles sallentines celebren aquest cap de setmana la seva pròpia festa. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, se celebrarà un cap de setmana dedicat als més menuts del municipi.

Així, els membres del Consell s’han encarregat d’escollir els inflables de la festa i alhora programar les diferents activitats que es duran a terme, així com triar quin sopar s’oferirà. De les deu del matí a la una del migdia s’instal·laran inflables i es duran a terme activitats relacionades amb l’esport a la pista coberta de la zona esportiva. Les activitats seguiran a la tarda. A la Plaça Catalunya, pels nens de 4rt a 6è hi ha una gimcana preparada i un sopar “sense pares”, amb un cost de 2 euros.

Ramon Garcia, tècnic de l’eduació de l’Ajuntament, ens explica que fan des del consell d’infants.

Núria Bastardes és membre del Consell d’Infants:

Fins diumenge, els més menuts del municipi podran gaudir de la festa. I és que hi haurà una matinal dedicada a l’energia, des de les 11 fins a la una del migdia. L’objectiu és el de conscienciar als sallentins i sallentines de la importància de l’estalvi energètic. A més, els participants podran gaudir d’una xocolatada.