Ferran Costa, tècnic del CE Manresa: “No crec en els objectius inicials, la clau és treure el màxim rendiment als jugadors””

221

El primer equip del Centre d’Esports Manresa ha estat un dels darrers en conèixer el calendari de la temporada a la Tercera Divisió Nacional. Finalment començarà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, competint al subgrup A d’aquesta divisió. A l’Esport i Punt d’Ona Bages hem entrevistat Ferran Costa, entrenador de l’equip i director esportiu de l’entitat.

Costa i el seu equip tècnic estan “contents amb el grup, per la seva qualitat humana i satisfets de poder jugar a futbol en temps de covid-19”. L’equip ha jugat ja 4 amistosos de pretemporada i en seguirà jugant fins a l’inici de lliga. Costa reconeix que els jugadors porten molta càrrega de treball en cinc setmanes de pretemporada i que està sent una preparació molt atípica.

Tot i això, el nou tècnic de l’equip manresà està satisfet amb els resultats contra equips molt exigents i d’experiència que serveixen per testar un equip que ha patit molts canvis aquest estiu.

Ferran Costa també és el director esportiu del Centre d’Esports Manresa i de moment valora les primeres setmanes de feina com a “molt il·lusionant, amb gent molt implicada”. Segons Costa, l’objectiu és que “tots els nens i nenes rebin una bona formació i se sentin atesos amb el tema del covid-19“. Amb tot, però, reconeix que no està sent fàcil.

 

El Centre d’Esports Manresa ha jugat partits amistosos de pretemporada amb públic, seguint totes les normatives sanitàries corresponents. En aquest sentit, Costa valora l’esforç de la junta directiva perquè això sigui possible. “L’ideal seria que la gent vingués a veure partits per adonar-se de la feinada que hem fet i fer la vida més fàcil als que els agrada el futbol”.

Tornant a la competició, Costa no vol fer valoracions de com s’ha definit el calendari de Tercera Divisió, però sí que troba a faltar més definició en els protocols del Consell Superior d’Esports.

 

En aquest sentit, creu que sí “tots som responsables i fem cas de les autoritats sanitàries, la temporada hauria d’avançar amb normalitat”

Pel que fa a la part esportiva, Costa està satisfet amb l’equip però no vol parlar d’objectius en aquest punt de la temporada.

 

Finalment confirma que la plantilla està tancada quan als fitxatges, veurem les baixes. Recupera l’entrevista sencera.