El grup municipal Fem Poble va proposar en l’últim ple de l’Ajuntament de Sallent un projecte per transformar el solar del carrer del Molí en una zona de lleure i cultura a l’aire lliure. L’aprovació d’una permuta entre lIncasol i l’Ajuntament obre la porta al projecte i per això el grup municipal aposta per una intervenció que, segons asseguren, no requereix una despesa elevada i tindria un alt impacte social i cultural.

El disseny es basa a esponjar la zona amb graderies a diferents alçades, de cara al riu, que delimitarien la nova àrea. La intenció és que qui l’aprofiti més siguin els equipaments propers, com l’escola de música i l’esplai. Aquest espai podria acollir concerts i audicions o activitats d’educació en el lleure. Ho explica el líder de Fem Poble, Guillem Cabra, a Ona Bages.

La remodelació també serviria per millorar la seguretat del carrer Molí. Un carrer molt estret i en el que el pas dels cotxes suposa un perill a l’entrada de l’auditori de l’escola de música. A més, l’actual façana de la comissaria de Policia Local es canviaria per un mural que, segons Fem Poble, podria homenatjar algun episodi de memòria història del poble

Guillem Cabra explica els objectius de la proposta.

El projecte se suma a un pla que Fem Poble ha anat desgranant per fer de Sallent un poble més amable i agradable.