El primer grup que presentarà la seva llista a Sallent serà Fem Poble. Amb el lema “Omplim la Fàbrica Vella per omplir l’Ajuntament” el nou partit que es presenta a sallent ja ha començat a fer precampanya repartint per les cases sallentines part de la seva propaganda electoral.

La presentació es durà a terme a l’Espai Cultural Fàbrica Vella aquest dissabte 23 de febrer a les sis de la tarda a la sala Gran. L’activista social català i periodista David Fernández serà el convidat a l’acte. Segons el mateix partit l’acte servirà per explicar el projecte que, segons el partit “transformarà Sallent i les persones que encapçalaran la llista”.

Un dels cap de llista de Fem Poble Guillem Cabra assegura que “s’ha escollit la Fàbrica Vella perquè volíem un espai gran i a més representa tot el passat obrer amb la gent que va treballar a les fàbriques”.

Cabra assegura que durant l’acte hi participaran unes vint persones que formen part del projecte i a més es donaran a conèixer diferents idees i projectes pel poble sallentí.

Descarrega’t la revista de Fem Poble

Si vols conèixer millor el projecte clica aquí i llegeix la revista que han repartit aquesta setmana a les cases de Sallent.

Tu ets Fem Poble. Vine i participa!

Les assemblees generals són dijous a les 20h i dissabtes a les 17h al local de Fem Poble. A més, es pot participar en els grups de treball temàtics com els d’Urbanisme, Participació, Educació, Drets Socials, Medi ambient, Cultura i Habitatge.