Fem Poble no veu amb bons ulls la externalització de la gestió del casal d’estiu de Sallent

178
Nens gaudint de l'esport i el joc al Casal d'Estiu de Sallent
Nens gaudint de l'esport i el joc al Casal d'Estiu de Sallent

Fem Poble ha acusat a l’equip de govern de no haver confiat en els joves del poble per crear el casal d’estiu d’aquest any. Des de l’oposició asseguren que el casal hauria d’haver tingut més participació per part dels monitors de l’Agrupament Roques Albes.

Des de Fem Poble deixen clar que externalitzar el casal és signe “d’evitar voler fer més feina” i que a més, “també ha passat amb més sectors” com per exemple: els cursos d’accés als cicles formatius i també del servei de recollida d’escombraries, tal com ho ha assegurat el mateix líder de Fem Poble, Guillem Cabra.

Per altra banda, però, des de l’Ajuntament, asseguren que la Fundació Pere Tarrés ha treballat braç a braç amb l’ens local i que en cap cas s’ha externalitzat completament, “perquè la tècnica de joventut i la regidora d’educació han estat en contacte directament amb la mateixa fundació”, així ho ha assegurat la mateixa regidora d’educació de l’Ajuntament de Sallent, Sílvia Tardà.

Amb tot, la Fundació Pere Tarrés ja ha realitzat una formació i s’ha posat en contacte amb els monitors per saber idees i inquietuds segons ha assegurat la mateixa Tardà.