Amb el lema “Omplim la Fàbrica Vella per omplir l’Ajuntament” el nou partit va complir la primera part i va omplir l’espai on feien la presentació. Unes 300 persones es van aplegar per escoltar les propostes i la idea de Fem Poble.

El nou partit va presentar els seus dos candidats a liderar el govern municipal, Fina Soler i Guillem Cabra, així com els primers deu membres de la llista. La principal prioritat de Fem Poble és aturar la davallada de població, amb un pla de xoc que englobi polítiques d’habitatge, de foment de l’ocupació i de potenciació de la cultura i la vida associativa. Per això, es marquen el repte de revertir-ho amb un pla que englobi les diferents àrees de l’Ajuntament.

Fina Soler i Guillem Cabra van explicar com es concretarà la fórmula de coalcaldia amb la que volen organitzar el govern municipal. Els dos es repartiran les tasques de representació i de lideratge associades al càrrec durant el mandat, per “trencar les dinàmiques personalistes que han caracteritzat la política a Sallent i avançar en la democràcia real”. Així, esperen poder “establir nous mecanismes que retornin l’ètica política a l’Ajuntament”

Una dels cap de llista de Fem Poble Fina Soler assegura que la presentació va servir per explicar a Sallent totes les idees que tenen els seus integrants. La presentació també va comptar amb la presència de Roger Andorrà amb la gralla i Guillem Escudé amb el piano que van representar la cançó popular de sallent, les balladetes.